ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
Για κάθε κτίριο. Για κάθε ανάγκη. Για εσένα.
 
 

Unidomus - ΤΕΧΝΙΚΑ

Έχουμε επιλέξει για εσάς ενά αξιόπιστο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών διαφορετικών ειδικοτήτων, οι οποίοι καλύπτουν ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, οικοδομικές εργασίες ανακατασκευής, εργασίες εγκατάστασης & συντήρησης ανελκυστήρων, ελαιοχρωματισμούς, μονώσεις, καθώς και οποιαδήποτε άλλη τεχνική εργασία που μπορεί να χρειαστεί σε ένα κτίριο. Στόχος μας είναι να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε με αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις.

Ακολουθούν συνοπτικά και αναλυτικά οι Τεχνικές Υπηρεσίες:

 • Ανελκυστήρας: εγκατάσταση- συντήρηση- επισκευή
 • Ηλεκτρολογικά: μελέτη- πιστοποιητικά- εγκατάσταση- επισκευή
 • Υδραυλικά: μελέτη- εγκατάσταση- επισκευή
 • Ανακαίνιση χώρου: γενικές επισκευές & κατασκευές όπως γυψοσανίδες, σιδηροκατασκευές, πέργολες, τέντες, ελαιοχρωματισμοί, επενδύσεις, τζάκια, αποξηλώσεις
 • Κήπος: διαμόρφωση- συντήρηση
 • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

  Το μηνιαίο κόστος του ανελκυστήρα περιλαμβάνει τη μηνιαία συντήρηση, την ασφάλεια αστικής ευθύνης του ανελκυστήρα και τυχόν ελέγχους βλάβης. Τα ανταλλακτικά που μπορεί να προκύψουν χρεώνονται ξεχωριστά, εκτός αν χρειάζονται μιρκο-ανταλλακτικά. Ο εξοπλισμός και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι όλα τελευταίας τεχνολογίας και πιστοποιημένα. Τη διαδικασία γνωστοποίησης του νέου συντηρητή ανελκυστήρα στη Νομαρχία την αναλαμβάνει η εταιρία μας χωρίς επιβάρυνση. Το κόστος της υπηρεσίας θα προκύψει κατόπιν αυτοψίας στο μηχανοστάσιό σας.

  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση του φωτισμού των κοινοχρήστων χώρων του κτιρίου με το μικρότερο δυνατό κόστος. Πιστοποιημένος Ηλεκτρολόγος έρχεται στην πολυκατοικία σας, καταγράφει τα είδη των λαμπτήρων και τα αντικαθιστά επί τόπου. Σε περίπτωση, που το είδος λαμπτήρα που χρησιμοποιείτε δεν υπάρχει στο απόθεμα που μεταφέρει ο τεχνικός, τότε το προμηθεύεται από το πλησιέστερο κατάστημα και επιστρέφει για την τοποθέτησή του. Για το λόγο αυτό, το ραντεβού πραγματοποιείται ώρες καταστημάτων. Κατόπιν συνεννόησης, μπορεί να σας αντικαταστήσει όποιο φωτιστικό του υποδείξετε ή να σας προτείνει λύσεις για αλλαγές φωτισμού στο κτίριό σας και τυχόν επιδιορθώσεις.

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Αναλαμβάνουμε την επισκευή, επέκταση ή αναβάθμιση του υδραυλικού και αποχετευτικού δικτύου της πολυκατοικίας ή των διαμερισμάτων σας. Έμπειρος Υδραυλικός έρχεται στο κτίριό σας για να του εξηγήσετε την ανάγκη σας και να επανέλθει με οικονομική προσφορά. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης επεμβαίνει για να σταματήσει τη διαρροή και επισκευάζει τη βλάβη κατά συνθήκη. Πρακτικά, σε περίπτωση που έχει τα απαραίτητα υλικά μαζί του, αποκαθιστά το δίκτυο επί τόπου ή επανέρχεται με τον κατάλληλο εξοπλισμό με νέο ραντεβού.

  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ & ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

  Κάθε ακίνητο που έχουμε στην κατοχή μας έχει την αξία που εμείς του προσδίδουμε και συντηρώντάς το με τις κατάλληλες τεχνικές εργασίες επιτυγχάνουμε τα εξής:

 • Καλυτερη ποιότητα ζωής σε άναν αναβαθισμένο χώρο- κατοικία (λειτουργικότητα- καλαίσθητο περιβάλλον)
 • Μεγαλύτερη αξία όσον αφορά την ενοικίαση του χώρου-κατοικίας
 • Επίλυση προβλημάτων όπως η υγρασία και τα φουσκωμένα πατώματα
 • Εξοικονόμηση ενέργειας
 • Σε επαγγελματικούς χώρους ένας αναβαθισμένος χώρος ειναι επάξια ανταγωνιστικός σε σχέση με τους μη αναβαθμισμένους.

 • Η ομάδα των Πολιτικών μας Μηχανικών αναλαμβάνει με συνέπεια Οικοδομικές άδειες- Αναθεωρήσεις- Ρυθμίσεις αυθαιρέτων Ν4014/11, Βεβαιώσεις μηχανικού, Άδειες  για καταστήματα και εταιρείες.

  ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΗΠΟΥ

  Η υπηρεσία περιλαμβάνει τη διαμόρφωση και συντήρηση του κήπου, λαμβάνοντας υπόψη μας πάντα τις ανάγκες της γης και των φυτών προσαρμοσμένες στις δικές σας επιθυμίες. Η τοποθέτηση αυτόματων συστημάτων ποτίσματος ή η εφαρμογή προγραμμάτων φυτοπροστασίας μας δίνουν τη δυνατότητα να διατηρούμε ένα καλαίσθητο και υγιές αποτέλεσμα στον περιβάλλοντα χώρο σας. Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση ιδιωτικών κήπων ανεξαρτήτως μεγέθους, οροφόκηπων, βεραντών, κ.ά. Ζητήστε την προσφορά μας και θα σας δοθεί από τον υπεύθυνο του αρμόδιου τμήματος κατόπιν αυτοψίας του κήπου σας.

   
  Sigal Hygiene
  Sigal Safety
  Sigal Management
  Sigal Energy
  Sigal Technical
  Sigal Design