ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
Για κάθε κτίριο. Για κάθε ανάγκη. Για εσένα.
 
 

Unidomus - ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Σε ένα χώρο που θέλουμε να τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφάλειας, οφείλουμε να καλύψουμε και το κτίριο και τους ανθρώπους σε αυτό. Για το σκοπό αυτό προσφέρουμε κάθε είδους λύσεις πυρασφάλειας & πυρανίχνευσης, τόσο με συμβατικούς όσο και με ηλεκτρονικούς μηχανισμούς, χρησιμοποιώντας πυροσβεστικά είδη ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Τέλος, παρέχουμε ασφαλιστική κάλυψη, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες, με ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα, στους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται ή απλά διέρχονται από ένα κτίριο, καθώς και στο ίδιο το κτίριο από κάθε είδους κίνδυνο.

Ακολουθούν συνοπτικά και αναλυτικά οι Υπηρεσίες Ασφάλειας:

 • Πυροσβεστικά είδη: πώληση, συντήρηση και αναγόμωση για επαγγελματική & ιδιωτική χρήση
 • Μόνιμα συστήματα κατάσβεσης, Συστήματα τοπικής εφαρμογής
 • Ασφάλειες: Πυρός, Αστικής Ευθύνης έναντι τρίτων, Λοιπών καλύψεων, Προσωπικού ατυχήματος Επαγγελματία, Ατομική- Ομαδική Ασφάλιση
 • Μελέτη Πυρασφάλειας, Έκδοση Πιστοποιητικού, Έκδοση Κόκκινου Βιβλίου, Υλοποίηση διαδικασίας για άδεια από την πυροσβεστική.
 • Υπηρεσίες Τεχνικού Συμβούλου Ασφαλείας Συντήρησης Εγκαταστάσεων
 • ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

  Βάση της νομοθεσίας περί πυρασφάλειας, οι πολυκατοικίες είναι υποχρεωμένες να τοποθετήσουν έναν αυτόματο πυροσβεστήρα οροφής 12 kgr στο λεβητοστάσιο και έναν πυροσβεστήρα χειρός 6 kgr στο μηχανοστάσιο του ανελκυστήρα.
  Οι χειροκίνητοι πυροσβεστήρες 6 kgr που συνήθως βρίσκονται στο κλιμακοστάσιο τοποθετούνται προαιρετικά για τη διασφάλιση της σωματικής και περιουσιακής σας ακεραιότητας. Για την καλύτερη κάλυψη της πολυκατοικίας σας, προτείνεται η τοποθέτηση ενός τεμαχίου 6κιλών χειρός ανά όροφο εκτός του ισογείου για αποφυγή κλοπής.

  ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

  Βάση της μελέτης πυρασφάλειας της επιχείρησής σας αναλαμβάνουμε τη αναγόμωση και την συντήρηση των εγκατεστημένων πυροσβεστικών ειδών. Επίσης, σας προτείνουμε αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις για να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα πυροπροστασία του χώρου.
  Σε περίπτωση ανανέωσης ή έκδοσης νέας άδειας πυρασφάλειας τηρούμε όλες τις διαδικασίες που χρειάζεται να υπάρχουν στην επιχείρησή σας, με την έκδοση της υπεύθυνης δήλωσης πυροσβεστικών ειδών και την έκδοση της σχετικής Άδειας Πυρασφάλειας και την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.
  Εξασφαλίζουμε για εσάς τα κατάλληλα και πιστοποιημένα προϊόντα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, έτσι ώστε η επένδυσή σας να παραμένει ασφαλής ανά πάσα στιγμή για εσάς, το προσωπικό και τους πελάτες σας.

  Παρακάτω θα βρείτε τα βάσικα πυροσβεστική είδη που χρησιμοποιούνται τόσο σε επαγγελματικά ακίνητα, όσο και σε οικιακά κτίρια:

 • Πυροσβεστήρας Οροφής τύπου 12 kg ABCE ξηράς σκόνης
  Δοχείο κυλινδρικού σχήματος, πιστοποιημένος κατά CE από ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε., με μεταλλικό μανόμετρο, χωρητικότητα εξοπλισμού 13,4lt, πίεση λειτουργίας max 18 bar και ακτίνα κατάσβεσης 3-4m. Η αυτόματη λειτουργία του ενεργοποιείται στην κεφαλή Sprinkler, της οποίας η θερμοκρασία θραύσης είναι 68οC και προστατεύεται από στρογγυλή βάση. Η αγορά του 12kgr πυροσβεστήρα οροφής πραγματοποιείται μία φορά ανά 10 χρόνια.

  Η δωρεάν τοποθέτηση πραγματοποιείται στην περίπτωση που το ταβάνι έχει φυσιολογικό ύψος και υλικό. Σε περίπτωση ψηλοτάβανου λεβητοστασίου ή ταβανιού από γυψοσανίδα, τότε χρειάζεται να τοποθετηθεί σιδερένια σωλήνα κατά πλάτος του δωματίου και σε ύψος 1,50-2,00 μέτρα πάνω από την ένωση του καυστήρα και του λέβητα. Το ύψος αυτό ορίζεται για να υπάρχει άμεση ανίχνευση της αύξησης της θερμοκρασίας από τον πυροσβεστήρα. Η εργασία αυτή κοστολογείται διαφορετικά.

 • Φορητός Πυροσβεστήρας τύπου 6 Kg ABC ξηράς σκόνης
  Δοχείο κυλινδρικού σχήματος, μονόραφος, πιστοποιημένος κατά CE, κλείστρο με ασφαλιστικό πιστοποιημένο κατά CE,  με μεταλλικό μανόμετρο, με λάστιχο εκτόξευσης ξηρής σκόνης, με ιμάντα στήριξης λάστιχου και βάση τοίχου, πιστοποιημένος κατά EN3, CE από ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ. Κατάλληλος για πυρκαγιές επί Στερεών (A), Υγρών (B) και Αερίων (C) Καυσίμων, παρουσία ηλεκτρικού ρεύματος έως 1000V.

  Ο πυροσβεστήρας 6 κιλών σκόνης, ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα στην Ευρώπη, είναι ιδανικός για τις περισσότερες εγκαταστάσεις όπως γραφεία, ξενοδοχεία, βιοτεχνίες-βιομηχανίες, καθώς και για χώρους με ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

 • Φορητοί Πυροσβεστήρες (Cο2)
  Οι πυροσβεστήρας Cο2 (διοξείδιο του άνθρακα) είναι απαραίτητοι στις περισσότερες εγκαταστάσεις, καθώς αυτοί οι πυροσβεστήρες είναι οι μόνοι που συνιστώνται για ηλεκτρικές πυρκαγιές, γιατί είναι κατάλληλοι και για πυρκαγιές εύφλεκτων υγρών.

  Οι φορητοί πυροσβεστήρες Cο2 διατίθενται σε δύο μεγέθη, 2 κιλών και 5 κιλών, και χρησιμοποιούνται για πυρκαγιές κατηγορίας Β,  που αφορούν εύφλεκτα υγρά όπως βενζίνη, οινοπνευματώδη ποτά, πετρέλαιο, διαλύτες και έλαια (όχι μαγειρικά έλαια), και πυρκαγιές που αφορούν το ηλεκτρολογικό υλικό, όπως υπολογιστές, πίνακες, διακόπτες και ηλεκτρικές συσκευές. Συνήθως θα πρέπει να έχετε έναν πυροσβεστήρα κατηγορίας Α, αφρό ή σκόνη για να συνοδεύσει το διοξείδιο του άνθρακα για την κάλυψη όλων των κινδύνων.

 • Πυροσβεστική φωλιά Μεταλλικό κουτί τετράγωνου σχήματος, κόκκινου χρώματος, με άνοιγμα πόρτας με απλή χωνευτή λαβή, με λάστιχο κατάσβεσης, κατάλληλη για καταστήματα, βιοτεχνίες και κτίρια. Τοποθετείται στα σημεία όπου υπάρχει παροχή νερού με υδραυλική εγκατάσταση.

 • Λοιπά Πυροσβεστικά Είδη - Συναφής Εξοπλισμός:
  - Πυροσβεστήρες Τοπικής Εφαρμογής
  - Πυροσβεστήρες Wet Chemical
  - Πυροσβεστήρες Αφρού - Νερού
  - Τροχήλατοι Πυροσβεστήρες
  - Πυροσβεστικών είδη για χρήση σε οχήματα & σκάφη
  - Φωτιστικά Ασφαλείας (EXIT)

 • Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον ετήσιο τεχνικό έλεγχο – αναγόμωσή τους βάση των τρεχουσών προδιαγραφών που ορίζει η πυροσβεστική. Λόγω της μεγάλης γκάμας των προϊόντων μας έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε οτιδήποτε είναι απαραίτητο για την ασφάλεια του χώρου σας. Ζητήστε μας και θα σας αποστείλουμε γραπτή προσφορά για τα πυροσβεστικά είδη που χρειάζεστε.

  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

  Σε συνεργασία με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις ασφάλισης προσαρμοσμένες τόσο στις ανάγκες του επαγγελματία, όσο και στις απλές καλύψεις που χρειάζεται ένας ιδιωτικός χώρος.
  Ασφαλιστικά Προγράμματα Πυρός, Αστικής Ευθύνης και Προσωπικού Ατυχήματος Επιχειρηματία είναι αυτά που σας προσφέρουμε σε μόνιμη και ετήσια βάση συνδυασμένα ή όχι με κάποιες από τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας. Εκτός των μόνιμων προγραμμάτων έχουμε τη δυνατότητα, κατόπιν συμφωνίας, να σας προσφέρουμε Ομαδικά εταιρικά προγράμματα, Ατομικές ασφάλειες κλάδου ζωής έως και Ασφάλειες οχημάτων - μηχανημάτων. Το δίκτυο των συνεργατών μας λειτουργεί με ενσυναίσθηση των πραγματικών σας αναγκών και σας προτείνει το πρόγραμμα που σας ταιριάζει από όλες τις απόψεις και συνδυασμούς.

   
  Sigal Hygiene
  Sigal Safety
  Sigal Management
  Sigal Energy
  Sigal Technical
  Sigal Design