Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Ολοκληρωμένες Υπηρεσιες Υγιεινής, Ασφάλειας, Διαχείρισης και Τεχνικής συντήρησης κτιρίων

H UNIDOMUS αποτελεί μια σύγχρονη ελληνική εταιρία Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Υγιεινής, Ασφάλειας, Διαχείρισης και Τεχνικής Συντήρησης κτιρίων.

Καλύπτουμε με οργανωμένο και φιλικό τρόπο προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον κάθε ανάγκη που μπορεί να έχει μία πολυκατοικία ή ένας επαγγελματικός χώρος, στηριζόμενοι:

 • στην προσωπική γνωριμία που αναπτύσσουμε με κάθε πελάτη ξεχωριστά
 • στις σύγχρονες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε
 • στη μεγάλη εμπειρία και στην τεχνογνωσία που χαρακτηρίζει εμάς και το προσωπικό μας

Αναλαμβάνουμε με αξιοπιστία για λογαριασμό όλων των Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος την εκπόνηση και εφαρμογή του Φακέλου Πιστοποίησης Υγιεινής και Ασφάλειας, ο οποίος περιέχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα (π.χ. Πρόγραμμα Απεντόμωσης – Μυοκτονίας, Εγκρίσεις – Δελτία Ασφαλείας Φαρμάκων, Υπεύθυνη Δήλωση Πυροσβεστικών Ειδών – Μελέτη Πυρασφάλειας κ.α.), τα οποία καθιστούν μια επιχείρηση πιστοποιημένη και εναρμονισμένη απόλυτα με:

 • την Υγειονομική νομοθεσία και την ειδική νομοθεσία περί HACCP
 • το Πυροσβεστικό Σώμα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και
 • άλλων Δημόσιων Οργανισμών Ελέγχου και Αδειοδότησης.

Δίνοντας την ανάλογη προσοχή και φροντίδα στα επαγγελματικά και οικιακά κτίρια, έχουμε δημιουργήσει μοναδικά εκπτωτικά πακέτα συντήρησης στις βασικές υπηρεσίες των κτιρίων (όπως κοινόχρηστα, απολυμάνσεις, πυροσβεστήρες, συντήρηση καυστήρα κ.ο.κ.) που:

 • μειώνουν σημαντικά τις κοινόχρηστες δαπάνες του κτιρίου
 • προσφέρουν υπηρεσίες υγιεινής & ασφάλειας υψηλής ποιότητας
 • συνδυάζουν ευέλικτο και εύκολο τρόπο πληρωμής.

Χαρακτηριστικά

Το Όραμά μας

Να ξεχωρίζουμε για την αξιόπιστη, φιλική και άμεση εξυπηρέτησή μας που ικανοποιεί αποτελεσματικά τις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας.

Η Φιλοσοφία μας

Ο άνθρωπος για εμάς βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας. Κάθε επαφή μας με την αγορά διέπεται από σεβασμό στον πελάτη, στο προσωπικό και στον προμηθευτή μας.

Η Αποστολή μας

Η σταθερή ικανοποίηση των πελατών μας είναι το πρωταρχικό μας μέλημα. Παράλληλα, φροντίζουμε την άρτια εκπαίδευση και τη συνεχή ανάπτυξη του προσωπικού μας, καθώς και την αξιόπιστη σχέση με τους προμηθευτές μας.

Πιστοποιήσεις – Συμμετοχές

Η εταιρία μας κατάφερε να διασφαλίσει τις παρακάτω πιστοποιήσεις και συμμετοχές, που κάθε μία από αυτές αποτελεί ζωντανή απόδειξη της καινοτομίας και της ποιότητας των υπηρεσιών της.

UnidomusΗ εταιρεία μας κατέχει άδεια καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών για κατοικημένους χώρους με αριθμό πρωτοκόλλου αναγγελίας έναρξης 865/2024 από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται από μέρους μας έχουν τις απαραίτητες  εγκρίσεις και δελτία ασφαλείας ( MSDS ) , ενώ με το πέρας της εφαρμογής διαχείρισης παρασίτων ή απολύμανσης σε οποιοδήποτε χώρο, παραδίδεται και το ανάλογο πιστοποιητικό, ώστε να είναι διαθέσιμο για κάθε υγειονομικό έλεγχο.

UnidomusΣε συνεργασία με την Ευρωπαϊκό Ομοσπονδία IPM ‘CEPA’ η UNIDOMUS αποτέλεσε το 2015 την 1η εταιρία στην Ελλάδα που εφάρμοσε το πρότυπο ποιότητας ΕΝ 16636 για εφαρμογές απεντόμωσης – μυοκτονίας.

Ακολουθώντας τη διαδικασία Ορθής Πρακτικής Υγιεινής, εξασφαλίζουμε στον πελάτη μας με διαπιστευμένο τρόπο την αποτελεσματικότητα, την εξυπηρέτηση και την αμεσότητα που του αξίζει. Κάθε διαδικασία την εφαρμόζουμε με το λιγότερο περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα.

Unidomus

Με στόχο τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, η εταιρεία μας εφαρμόζει το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο: ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015 για το ακόλουθο πεδίο εφαρμογής:
 1. Υπηρεσίες Απολύμανσης, Απεντόμωσης, Μυοκτονίας
 2. Διαχείρισης Κτιρίων & Έκδοσης Κοινοχρήστων
 3. Προμήθεια & Συντήρηση Πυροσβεστήρων
 4. Συντήρηση Καυστήρων

iso41001

Η εταιρεία μας έχοντας διαρκή και αξιόπιστη παρουσία στον τομέα της διαχείρισης εγκαταστάσεων αξιολογήθηκε και καταχωρήθηκε από τον φορέα πιστοποίησης Libero Assurance για το διεθνές πρότυπο ISO 41001:2018. Το σύστημα Διαχείρισης εφαρμόζεται στο πεδίο :
 1. Υπηρεσίες Απολύμανσης, Απεντόμωσης, Μυοκτονίας
 2. Διαχείρισης Κτιρίων & Έκδοσης Κοινοχρήστων
 3. Προμήθεια & Συντήρηση Πυροσβεστήρων
 4. Συντήρηση Καυστήρων
 5. Προμήθεια Πετρελαίου

UnidomusΗ Unidomus είναι ενεργό μέλος του Συνδέσμου Εταιρειών Απεντόμωσης και Μυοκτονίας Ελλάδος.

Χαρακτηριστική θεωρείται η συμμετοχή της εταιρείας μας στο Πανευρωπαϊκό Πρόγραμμα Pest Practice μέσω του ΣΕΑΜΕ και  του Μπενακείου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, ενός προγράμματος το οποίο ερευνά τις ανάγκες του κλάδου του ΙΡΜ σε κάθε χώρα, προτείνει εκπαιδευτικές λύσεις και συνδέει τα εμπλεκόμενα μέρη.

Σε ημερίδα που διοργανώθηκε στο ΙΓΕ, έδωσαν το παρόν εκπρόσωποι διαφόρων υπουργείων ,  εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, συλλογικών  φορέων καθώς και επαγγελματίες του ΙΡΜ και παρουσιάστηκαν αποτελέσματα της έρευνας για Ιταλία, Κύπρο και Ελλάδα.

Γιατί να μας επιλέξετε:

Μέσα από τη συνεργασία σας με τη UNIDOMUS κερδίζετε: