Έκδοση Κοινοχρήστων

Κάθε έκδοση περιλαμβάνει συγκεντρωτικές καταστάσεις, ειδοποιητήρια και αποδείξεις ενοικιαστών/ ιδιοκτητών.

Σε περίπτωση που η εταιρεία μας εκτός από την έκδοση των κοινοχρήστων έχει και στο κτίριο την εξωτερική διαχείριση, ακολουθεί την πρόσφατη νομοθεσία περί εκτύπωσης κοινοχρήστων βάση των ΦΕΚ 874/11-04-13 αρ.1 και ΦΕΚ 2044/22-08-13 αρ.88.

Σύντομη περιγραφή υπηρεσίας έκδοσης κοινοχρήστων λογαριασμών:

Για τον υπολογισμό των κοινοχρήστων επικοινωνεί κάθε μήνα ο διαχειριστής-εκπρόσωπος στην εταιρία μας και μας ενημερώνει για τα μηνιαία έξοδα Η έκδοση των κοινοχρήστων περιλαμβάνει ανά έκδοση:

  • δύο (2) συγκεντρωτικές καταστάσεις,
  • ένα (1) ειδοποιητήριο για κάθε διαμέρισμα,
  • δύο (2) αποδείξεις είσπραξης για κάθε διαμέρισμα.
  • Υπάρχει δυνατότητα να σας αποστείλουμε ειδική φόρμα καταγραφής εξόδων μέσω email, την οποία και μας την συμπληρώνετε με τα έξοδα και μας την στέλνετε ενημερωμένη σε σχετικό email που θα σας υποδείξουμε και είναι συνδεδεμένο με την μηχανογράφηση μας.

Η παράδοση των κοινοχρήστων πραγματοποιείται σε δύο – τρεις εργάσιμες ημέρες μετά την έκδοσή τους.

Κατά την παράδοση των κοινοχρήστων καταβάλλεται η δόση του ετήσιου πακέτου ή το αντίτιμο της έκδοσης και ο διανομέας της εταιρίας μας σας παραδίδει την απόδειξη παροχής υπηρεσιών.

Για κατοικίες που βρίσκονται εκτός Αττικής, υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης και αποστολής των δαπανών σας είτε μέσω email ή courier με δική σας χρέωση.

Η υπηρεσία αναφέρεται σε πολυκατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών και επαγγελματικά ακίνητα και η εταιρεία μας κατέχει πιστοποιημένο ειδικό λογισμικό για υπολογισμό κοινοχρήστων δαπανών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας αποστείλουμε γραπτή προσφορά μαζί με τα έγγραφα που χρειαζόμαστε από εσάς για την έναρξη της συνεργασίας μας.

Η υπηρεσία αναφέρεται σε πολυκατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών και επαγγελματικά ακίνητα και η εταιρεία μας κατέχει πιστοποιημένο ειδικό λογισμικό για υπολογισμό κοινοχρήστων δαπανών.

Κοινοποιήστε

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Διαχείριση Κτιρίων

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ