Πυρασφάλεια

Σε  ένα  χώρο  που  θέλουμε  να  τηρούνται  όλοι  οι  κανόνες ασφαλείας οφείλουμε να καλύψουμε τόσο το κτίριο όσο τους ανθρώπους σε αυτό. Για το σκοπό αυτό προσφέρουμε κάθε είδους λύσης πυρασφάλειας χρησιμοποιώντας πυροσβεστικά είδη ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Ακολουθούν συνοπτικά και αναλυτικά οι Υπηρεσίες Πυρασφάλειας:

  • Πώληση – Συντήρηση – Αναγόμωση Φορητών Πυροσβεστήρων κάθε είδους για επαγγελματικά ακίνητα και πολυκατοικίες
  • Εγκατάσταση – Συντήρηση μόνιμων συστημάτων κατάσβεσης και συστημάτων τοπικής εφαρμογής για εταιρείες – συγκροτήματα κατοικιών– επαγγελματικά κτίρια – καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
  • Ειδικά Προϊόντα Κατάσβεσης – Συναφής Εξοπλισμός

Πυρασφάλεια Πολυκατοικιών

Βάση της νομοθεσίας περί πυρασφάλειας, οι πολυκατοικίες είναι υποχρεωμένες να τοποθετήσουν έναν αυτόματο πυροσβεστήρα οροφής 12 kg στο λεβητοστάσιο και έναν πυροσβεστήρα χειρός 6 kg στο μηχανοστάσιο του ανελκυστήρα.

Οι χειροκίνητοι πυροσβεστήρες 6 kg που συνήθως βρίσκονται στο κλιμακοστάσιο τοποθετούνται προαιρετικά για τη διασφάλιση της σωματικής και περιουσιακής σας ακεραιότητας. Για την καλύτερη κάλυψη της πολυκατοικίας σας προτείνεται η τοποθέτηση ενός τεμαχίου 6 kg χειρός ανά όροφο εκτός του ισογείου για αποφυγή κλοπής.

Πυρασφάλεια  Επαγγελματικών Χώρων

Βάση της μελέτης πυρασφάλειας της επιχείρησης σας αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και την αναγόμωση των εγκατεστημένων πυροσβεστικών ειδών, καθώς και σας προτείνουμε αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις για να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα πυροπροστασία του χώρου.

Σε περίπτωση ανανέωσης  ή έκδοσης νέας άδειας πυρασφάλειας τηρούμε όλες τις διαδικασίες που χρειάζεται να υπάρχουν στην επιχείρησή σας, με την έκδοση της υπεύθυνης δήλωσης πυροσβεστικών ειδών για την Πυροσβεστική Υπηρεσία ή για κάθε αρχή ελέγχου της επιχείρησης σας.

Εξασφαλίζουμε για εσάς τα κατάλληλα και πιστοποιημένα προϊόντα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, έτσι ώστε η επένδυση σας να παραμένει ασφαλής ανά πάσα στιγμή για εσάς, το προσωπικό και τους πελάτες σας.

Παρακάτω θα βρείτε τα βασικά πυροσβεστικά είδη που χρησιμοποιούνται τόσο σε επαγγελματικά ακίνητα, όσο και σε οικιακά κτίρια:

Πυροσβεστήρας Οροφής τύπου 12 kg ABCE ξηράς σκόνης

Δοχείο κυλινδρικού σχήματος, πιστοποιημένος κατά CE, με μεταλλικό μανόμετρο, χωρητικότητα εξοπλισμού 13,4 lt, πίεση λειτουργίας max 18 bar και ακτίνα κατάσβεσης 3-4 m. Η αυτόματη λειτουργία του ενεργοποιείται στην κεφαλή Sprinkler, της οποίας η θερμοκρασία θραύσης είναι 68οC και προστατεύεται από στρογγυλή βάση.

Η αγορά του 12kg πυροσβεστήρα οροφής πραγματοποιείται μία φορά ανά 10 χρόνια.

Η δωρεάν τοποθέτηση του πραγματοποιείται στην περίπτωση που το ταβάνι έχει φυσιολογικό ύψος και υλικό.

Σε περίπτωση ψηλοτάβανου λεβητοστασίου ή ταβανιού από γυψοσανίδα, τότε χρειάζεται να τοποθετηθεί σιδερένια σωλήνα κατά πλάτος του δωματίου και σε ύψος 1,50-2,00 μέτρα πάνω από την ένωση του καυστήρα και του λέβητα. Το ύψος αυτό ορίζεται για να υπάρχει άμεση ανίχνευση της αύξησης της θερμοκρασίας από τον πυροσβεστήρα. Η εργασία αυτή κοστολογείται διαφορετικά.

Φορητός Πυροσβεστήρας τύπου 6 Kg ABC ξηράς σκόνης

Δοχείο κυλινδρικού σχήματος, μονόραφος, πιστοποιημένος κατά CE, κλείστρο με ασφαλιστικό πιστοποιημένο κατά CE,  με μεταλλικό μανόμετρο, με λάστιχο εκτόξευσης ξηρής σκόνης, με ιμάντα στήριξης λάστιχου και βάση τοίχου, πιστοποιημένος κατά EN3, CE. Κατάλληλος για πυρκαγιές επί Στερεών (A), Υγρών (B) και Αερίων (C) Καυσίμων, παρουσία ηλεκτρικού ρεύματος έως 1000V.

Ο πυροσβεστήρας 6 Kg ξηράς σκόνης, ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα στην Ευρώπη είναι ιδανικός για τις περισσότερες κατηγορίες εταιρειών όπως γραφεία, ξενοδοχεία, βιοτεχνίες, βιομηχανίες καθώς και για χώρους με ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Φορητοί Πυροσβεστήρες CΟ2

Οι πυροσβεστήρας CO2 (διοξείδιο του άνθρακα) είναι απαραίτητοι στις περισσότερες εγκαταστάσεις καθώς αυτοί οι πυροσβεστήρες είναι οι μόνοι που συνιστώνται για ηλεκτρικές πυρκαγιές καθώς είναι κατάλληλοι και για πυρκαγιές εύφλεκτων υγρών.

Οι φορητοί πυροσβεστήρες CO2 έρχονται σε δύο μεγέθη, 2 κιλών και 5 κιλών και χρησιμοποιούνται για πυρκαγιές κατηγορίας Β,  που αφορούν εύφλεκτα υγρά όπως βενζίνη,  οινοπνευματώδη ποτά, πετρέλαιο, διαλύτες και έλαια (όχι μαγειρικά έλαια), και πυρκαγιές που αφορούν το ηλεκτρολογικό υλικό, όπως υπολογιστές, πίνακες, διακόπτες και ηλεκτρικές συσκευές. Συνήθως θα πρέπει να έχετε έναν πυροσβεστήρα κατηγορίας Α, αφρό ή σκόνη για να συνοδεύσει το διοξείδιο του άνθρακα για την κάλυψη όλων των κινδύνων.

Πυροσβεστική φωλιά

Μεταλλικό κουτί τετράγωνου σχήματος, κόκκινου χρώματος, με άνοιγμα πόρτας με απλή χωνευτή λαβή, με λάστιχο κατάσβεσης, κατάλληλη για καταστήματα, βιοτεχνίες και κτίρια. Τοποθετείται στα σημεία όπου υπάρχει παροχή νερού με υδραυλική εγκατάσταση.

Λοιπά Πυροσβεστικά Είδη – Συναφής Εξοπλισμός:

  • Πυροσβεστήρες Τοπικής Εφαρμογής
  • Πυροσβεστήρες Wet Chemical
  • Πυροσβεστήρες Αφρού – Νερού
  • Τροχήλατοι Πυροσβεστήρες
  • Πυροσβεστικών είδη για χρήση σε οχήματα & σκάφη
  • Φωτιστικά Ασφαλείας  

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον ετήσιο τεχνικό έλεγχο και την συντήρηση όλων των πυροσβεστικών ειδών και συστημάτων κατάσβεσης που διαθέτει ένα κτίριο ή μια εγκατάσταση, βάση των τρεχουσών προδιαγραφών που ορίζει η πυροσβεστική προσκομίζοντας σας και τα ανάλογα έγγραφα.

Λόγω της μεγάλης γκάμας των προϊόντων μας έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε οτιδήποτε είναι απαραίτητο για την ασφάλεια του χώρου σας.

Ζητήστε μας και θα σας αποστείλουμε γραπτή προσφορά για τα πυροσβεστικά είδη που χρειάζεστε.

Κοινοποιήστε

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Τεχνική Κάλυψη Κτιρίων

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ