Πετρέλαιο Θέρμανσης

Με γνώμονα ότι πάντα σας προσφέρουμε το καλύτερο και τον πιο ωφέλιμο συνδυασμό ποσότητας και τιμής, η διοίκηση της Unidomus μετά από εκτενή έρευνα βρήκε για λογαριασμό σας την πιο συμφέρουσα και πρωτοποριακή λύση από όλες τις απόψεις για έναν ζεστό χειμώνα.

Για να καλύψουμε τις ανάγκες σας για πετρέλαιο θέρμανσης συνεργαστήκαμε με την κορυφαία ελληνική εταιρία καυσίμων ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε. –Ελίν  με συνεχή παρουσία 62 χρόνων στη διεθνή αγορά.

Διευκρινίζουμε πως η συνεργασία αυτή αφορά συνεργασία κατευθείαν με τα κεντρικά γραφεία της ‘Ελίν’ και όχι με μεσάζοντες – μεταπωλητές ή πρατηριούχους.

Έτσι, γνωρίζοντας και κατανοώντας τα πραγματικά προβλήματα και την αγωνία του διαχειριστή- ιδιοκτητών- ενοικιαστών ενός κτιρίου για τη διαδικασία παραλαβής πετρελαίου θέρμανσης όλα αυτά τα χρόνια, απαντάμε ότι η Ελίν εγγυάται τη σωστή ποσότητα και ποιότητα με πρακτικούς τρόπους που μπορούν να αποδειχθούν ανά πάσα στιγμή. Και για να μη θεωρήσετε πως αυτό που σας γράφουμε αφορά μόνο σε μια διαφημιστική δήλωση χωρίς καμία ουσία, σας παραθέτουμε τους βασικούς λόγους για να εμπιστευτείτε την εταιρεία μας μέσα από την στρατηγική συνεργασία με την Ελίν :

  • Γιατί η πορεία των σύγχρονων ιδιόκτητων βυτιοφόρων της παρακολουθείται ανά πάσα στιγμή με GPS.
  • Γιατί κάθε αλλαγή στην ποσότητα που μεταφέρουν τα βυτιοφόρα καταγράφεται μέσω διαδικτύου.
  • Γιατί οι οδηγοί είναι εκπαιδευμένοι στο να εφαρμόζουν με ευγένεια τις διαδικασίες ακριβούς παράδοσης.
  • Γιατί ελεγκτές της κάνουν έκτακτους δειγματοληπτικούς ελέγχους για να ελέγξουν τί παραλάβατε.
  • Γιατί εγγυάται για την ποιότητα μέσω των αναλύσεων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και τους 50.000 ελέγχους που έχει περάσει έως σήμερα.
  • Γιατί διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα το πρωτοποριακό πετρέλαιο Thermo Crystal, που χάρη στη μοναδική φόρμουλα συνδυασμού αμινών, σας εξασφαλίζει καθαρό καυστήρα, προστατευμένο από επικαθίσεις, προστασία της δεξαμενής από διαβρώσεις, μειωμένα έξοδα συντήρησης, καλύτερη απόδοση του καυστήρα και μεγάλη οικονομία στην κατανάλωση.

Οικονομικό παράδειγμα: Για ποιο λόγο η «χαμηλή» τιμή δεν είναι πάντα η πιο συμφέρουσα!

Έστω ότι βρήκατε για 1000 λίτρα τη «χαμηλή» τιμή 0,920 σε έναν προμηθευτή καυσίμων που δε σας εγγυάται τα παραπάνω και στην ΕΛΙΝΟΙΛ την πραγματική τιμή των 0,950.

Αν παραλάβετε για 920€ μόνο 960 λτρ νομίζοντας ότι έχετε παραλάβει 1000 λτρ- γιατί η διαφορά είναι τόσο μικρή που δεν μπορείτε να την ελέγξετε- θα έχετε πληρώσει πραγματικά το πετρέλαιο με τιμή μονάδος 0,95833 (920€: 960 λτρ) αντί για 0,920 που παραγγείλατε! Και αυτή η διαφορά συνεχώς θα ανεβαίνει όσο η ποσότητα που «παραλαμβάνετε» είναι άλλη από την παραγγελθείσα. Με το παράδειγμα αυτό η τιμή της Ελίν αποδεικνύεται πιο συμφέρουσα μιας και αντιστοιχεί σε 1000 λτρ και ευγενική παράδοση.

Και τη φετινή χρονιά, η Unidomus σε συνεργασία με την Ελίν, θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα τα νοικοκυριά, έχει ενταχθεί στα προγράμματα επιβράβευσης της Εθνικής Τράπεζας και της Eurobank.

Μέσα από τη συνεργασία μαζί μας κερδίζετε ευέλικτους τρόπους πληρωμής :

  1. Εξασφαλίζετε 12 άτοκες δόσεις εξοφλώντας με την πιστωτική σας κάρτα. Η προσφορά ισχύει για όλες τις κάρτες VISA,MASTERCARD, καθώς και κάποιες συγκεκριμένες κάρτες DINERS & AMEX.
  2. Εξοφλώντας με κάρτες Eurobank, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή κερδίζετε 3% επιστροφή με την πιστωτική σας κάρτα ή 1% με τη χρεωστική σας κάρτα.
  3. Εξοφλώντας με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα go4more, κερδίζετε 8 πόντους για κάθε 1€ αγορών σας με τη χρεωστική ή την πιστωτική κάρτα.
  4. Όλα τα βυτιοφόρα διαθέτουν ασύρματη συσκευή POS, ώστε να μπορεί να γίνεται άμεσα η πληρωμή της παραγγελίας σας.

Από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 30 Απριλίου μπορείτε να ενημερώνεστε για την καθημερινή αλλαγή της τιμής του λίτρου και να προγραμματίζετε τις  παραγγελίες σας.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Unidomus παραμένει πάντα διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει από Δευτέρα έως Παρασκευή 8 π.μ. – 6μ.μ. και το Σάββατο 10π.μ. – 2μ.μ..

(Οι ώρες διανομής και παράδοσης είναι ανεξάρτητες από τις ώρες παραγγελιοληψίας.)

Τιμώντας τη συνεργασία μας, παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία.

Κοινοποιήστε

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Διαχείριση Κτιρίων

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ